به گزارش مشرق، سرهنگ داوود معظمی گودرزی گفت: فردی به پلیس فتا تهران بزرگ مراجعه و مدعی شد در فضای مجازی اقدام به خرید داروی مربوط به کرونا کرده و زمانی که جهت استفاده آن با پزشک مشورت نموده متوجه شده داروها فاسد و تاریخ گذشته است.
بیشتر بخوانید:
پلیس فتا: هرمطلب و لینکی را فوروارد نکنید!
وی افزود: شاکی در ادامه اظهارات خود گفت با توجه به نیاز مادرم به این داروها، در فضای مجازی جستجو کردم و در فضای تلگرام با شخصی ناشناس که خود را از وارد کنندگان این دارو معرفی کرد آشنا شدم و پس از صحبتهای اولیه بنده مبلغ زیادی جهت خرید این داروها برای وی واریز کردم و پس از دریافت داروها با بررسی پزشک مشخص شد این داروها به هیچ عنوان قابل استفاده نیست.
گودرزی گفت: کارشناسان پلیس فتا پایتخت تحقیقات خود را آغاز کردند و با بهره گیری از روشهای علمی و اقدامات فنی فرد مذکور را در فضای مجازی شناسایی و متوجه شدند مجرم با ایجاد یک کانال تلگرامی در فضای مجازی اقدام به فروش داروهای فاسد و غیرقابل استفاده تحت عنوان داروهای کرونا به افرادی که نیازمند این دارو هستند میکند.
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: با به دست آمدن اطلاعات هویتی متهم و پس از تشریفات قضائی، در نهایت مجرم در مخفیگاه خود در یکی از مناطق غربی تهران دستگیر و بیش از ۳۰۰ قلم داروی غیرقابل استفاده مربوط به کرونا از محل اختفای وی کشف شد.
گودرزی اظهار داشت: متهم پس از انتقال به پلیس فتا هرگونه جرمی را انکار میکرد اما پس از رو به رو شدن با شاکی پرونده و ادله دیجیتال ضمن پذیرش بزه انتسابی به فروش داروهای فاسد اعتراف کرد.
رئیس پلیس فتا تهران بزرگ به شهروندان توصیه کرد: باید توجه داشت که خرید و فروش هرگونه دارو در فضای مجازی ممنوع است و علاوه بر جرم بودن این اقدام، غالب این افراد نیز کلاهبردار هستند، بسیاری از این افراد اصلاً دارویی در اختیار ندارند و با یک جست و جوی ساده در فضای مجازی به اطلاعاتی دست پیدا میکنند و مدعی داشتن داروهای نادر هستند. شهروندان همچنین در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت مجرمانه در فضای مجازی میتوانند مراتب را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.Cyberpolice.ir گزارش کنند.